miércoles, 5 de enero de 2011

El Mag Maginet!

Estos días he descubierto una historia que ha conseguido ilusionarme de nuevo. Normalmente me enorgullece que me digan esa gran frase "eres como un crío" ya que intento que parte de la ilusión y la alegría que tienen los niños jamás me abandone. En este caso me sentí como un niño mientras me contaban la historia del "Mag Maginet" y ya estoy deseando que llegue el año que viene para poder visitar el poblado y la torre del mago.

Gracias por ese ratito de magia M.

Aquí os dejo la historia:

Fa molt de temps a Cornellà de Llobregat...
vivia un senyor gran amb la barba blanca i tant llarga que quasi bé li tocava alspeus.
Aquest era el Mag Maginet, unapersona amable, sàvia i molt dolça i una mica entremaliat que duia una túnica blava plena d'estels. Avanç vivia a Orient amb ses Majestats els reis mags i finalment li encarregaren la missió de viure en una torre al mig de la ciutat on podia vigilar a tots els nens i nenes de la vila mentre era a casa seva, aquella torre era coneguda amb el nom de "Torre de la miranda". La gent del poble tenia entès que no sortia mai de casa , només la nit de reis i es que aquest senyor vigilava a tots els nens de la ciutat amb el seu telescopi màgic durant tot l'any i si es portaven bé, comunicava als reis mags el comportament dels infants i cada nen tenia els regals que es mereixia.
El Mag Maginet al seu laboratori de la Torre de la Miranda
Cada any quan s'apropava el Nadal, el Mag Maginet preparava el seu campament oriental amb la finalitat d'informar a tots els nens i nenes com seria d'enigmàtica arribada de ses majestats a la ciutat.
És per això que cada any s'acomiadava a la cavalcada amb les màgiques paraules: "El vol del mussol, la cua del gat del baix Llobregat i fins aviat!"



No hay comentarios: